Parama dėkojame




ekvaEkvadore kandidatas į prezidentus Fernando Villavicencio (Fernandas Viljavisensijus) buvo nušautas po to, kai trečiadienį vakare surengė mitingą Kito mieste, pranešė aukšto rango pareigūnai.

Šalies prezidentas Guillermo Lasso (Giljermas Lasas) savo „X“ paskelbtame pareiškime dėl F. Villavicencio mirties apkaltino organizuotą nusikalstamumą ir pažadėjo patraukti kaltininkus atsakomybėn.

„Pasipiktinęs ir sukrėstas kandidato į prezidentus Fernando Villavicencio nužudymo, – rakė jis. – Už jo atminimą ir kovą užtikrinu, kad šis nusikaltimas neliks nenubaustas.“

59 metų centristas buvo vienas iš aštuonių kandidatų pirmajame šalies prezidento rinkimų ture, kuris vyks rugpjūčio 20 dieną.

Pareigūnai teigė, kad F. Villavicencio buvo nužudytas, kai po rinkimų kampanijos sambūrio palikinėjo stadioną, esantį Kito šiaurėje.

Pagrindinis šalies laikraštis „El Universo“ rašė, kad jis buvo nužudytas samdomo žudiko stiliumi, trimis šūviais į galvą.

Anksčiau šį mėnesį F. Villavicencio skundėsi, kad jam ir jo komandai buvo grasinama.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode