Parama dėkojame




Pirmų pasimatymų taisyklės: ko nepamiršti?

pasimatymaiDažnam pirmi pasimatymai kelia didelį jaudulį. Norisi save parodyti kuo geriau, tačiau taip pat tikimasi atgalinio ryšio iš ir partnerio. Normalu, kad atsipalaiduoti pirmųjų susitikimų metu yra sunku. Tačiau tai - būtina, kadangi tai leis tinkamai perteikti save, galbūt net geriau pažinti kitą žmogų.

1. Nevartokite alkoholio.

Nors patys pirmi pasimatymai dažniausiai neatsiejami nuo streso bei įtampos, tačiau vartojant alkoholį ir tikintis, kad jis leis atsipalaiduoti -  dažniausiai sulaukiama priešingo rezultato. Nedarykite to. Nei prieš pasimatymą, nei jo metu. Per daug atsipalaiduoti - irgi nėra gerai.

2. Nekalbėkite jautriomis temomis.

Pasimatymų metu nekalbėkite apie karą, religiją, politiką, neaptarkite savo ankstesnių santykių ir neapkalbinėkite kitų žmonių.

3. Apsaugos priemonės.

Jeigu esate liberalus XXI amžiaus žmogus, normalu, kad pasimatymą galite baigti žaidimais lovoje. Tai nėra blogai. Tik svarbu pasirūpinti apsaugos priemonėmis, kurios leis Jums mėgautis malonumais be jokių neigiamų pasekmių. Geriausias pasirinkimas yra Skyn Elite, Skyn Original ir Skyn Intense Feel prezervatyvai. Jie ne tik saugo nuo nenorimo nėštumo, tačiau ir nuo LPL, galiausiai, gali suteikti daugiau malonumo žaidimų metu.

4. Rinkitės saugias vietas pasimatymams.

Ne tik moterys, tačiau taip pat ir vyrai turi nepamiršti, kad saugios vietos pasimatymų metu - turi būti prioritetas. Geriausiai tinka tokios, kuriose aplink yra daug kitų žmonių.

5. Negaiškite daug laiko virtualiam bendravimui. 

Galiausiai, virtualus pasaulis labai dažnai iškraipo vaizdą apie žmogų. Dėl to geriau per daug negaišti laiko virtualiam bendravimui ir iškart derinti susitikimą su žmogumi.

Subodh Bajpai iliustracija iš pexels.com

23-308

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode