Parama dėkojame




Avarijoje žuvo Svirkančių kaimo gyventojas

Ketvirtadienį naktį automobiliui atsitrenkus į medį ir apsivertus, žuvo dvidešimtmetis Svirkančių kaimo gyventojas. Iš viso praėjusią savaitę rajone užregistruoti šeši eismo įvykiai.

Trenkėsi į medį

Nelaimė įvyko kelyje Užventis–Tryškiai–Viekšniai. 20 metų vaikinas, vairuodamas jam priklausantį automobilį „Audi 100“, nepasirinkęs saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į medį ir apsivertė. Smūgis buvo gana stiprus, nes nukirtęs medį automobilis sudužo į dalis, po to apie šimtą metrų, barstydamas mašinos dalis, stogu atsitrenkė į elektros stulpą. Vaikinas žuvo vietoje. Žuvusįjį ugniagesiai išlaisvino iš automobilio. Kūnas perduotas medikams ir policijos pareigūnams.

Nustatyta, kad nelaimė įvyko, kai savo draugus į namus nuvežęs jaunuolis pats važiavo namo. Šiuo metu ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai aiškinasi, ar automobilio vairuotojas buvo blaivus.

Antradienį tame pačiame kelyje mažeikiškis A. J., vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“, partrenkė staigą į kelią išbėgusią stirną. Eismo įvykio metu automobilis neapgadintas, stirna nugaišo.

Partrenkė moterį

Ketvirtadienį ryte avarija įvyko ties M. Daukšos g. 19 namu. S. P., vairuodamas jam priklausantį automobilį „VW Passat“ ir važiuodamas tiesiai M. Daukšos gatve link M. Daukšos–Tirkšlių gatvių sankryžos, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepraleido jam iš kairės pusės perėjoje ėjusios pėsčiosios ir ją partrenkė. Moteris pristatyta į VšĮ Mažeikių ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vairavo neblaivus

Antradienį vakare ties Ventos gatvės 53-uoju namu 43-ejų metų E. D., turėdamas 18-os metų vairavimo stažą, nepasirinko saugaus atstumo ir automobiliu „VW Golf“ trenkėsi į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Renault Megane“. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai. E. D. nustatytas 2,25 promilės girtumas. Jam gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų ir vairuotojo pažymėjimo praradimas nuo dvejų iki trejų metų.

Nepraleido automobilio

Trečiadienį, apie pietus, mažeikiškis G. R., vairuodamas „Audi A4“ ir išvažiuodamas iš prie Laisvės g. 220 esančios teritorijos, neįsitikino, kad tai daryti saugu, ir susidūrė su vilkiku. Apgadintos abi transporto priemonės.

Panaši avarija įvyko ir ketvirtadienį vakare Vilties–Sedos gatvių sankryžoje. Vilnietis A. U, vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz“, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio BMW X5 ir su juo susidūrė. Apgadinti abu automobiliai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode