Marcinkevičius




Vagys išnešė metalinį seifą

 Šią savaitę neblaivūs asmenys švaistėsi kumščiais. Užsienyje norėjusi įsidarbinti moteris darbo negavo ir prarado sumokėtus pinigus. Iš bendrovės pastato išneštas seifas ir kasos aparatai. Kitoje įstaigoje dingo telefonas. Vagys įsibrovė į gyvenamąjį namą ir pasisavino pinigų įvairių šalių valiuta bei cigarečių ir šokolado.

Atgaivinti nepavyko

Birželio 28 d. 19.20 val. Troškučių k., kieme, Greitosios medicinos pagalbos automobilyje, buvo gaivinama, bet mirė 1937 m. gimusi moteris. Ant kūno išorinių smurto žymių neaptikta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Patyrė traumas

Pirmadienį, 23.11 val., gautas pranešimas, kad apie 13.00 val. Pavenčių g., namuose, neblaivus 32-ejų metų vyras, kuriam nustatytas 0,52 promilės girtumas, žodinio konflikto metu savo vienmetei žmonai sudavė po vieną kartą kumščiu į nugarą ir pilvą, alkūne trenkė penkis kartus į šonus, taip pat sugriebęs už plaukų už plaukų norėjo ištempti nukentėjusiąją į laiptinę.

Antradienį,apie 17.00 val., Naikių k., namuose, išgertuvių metu kilus konfliktui, trys iš matymo pažįstami vyriškiai sumušė 1966 m. gimusį vyrą, kuriam Mažeikių ligoninėje diagnozuota galvos ir žandikaulio trauma. Tolesniam gydymui nukentėjusysis išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Prarado pinigus

Tą pačią dieną, 17.28 val., gautas pranešimas, kad Mažeikiuose gyvenanti moteris balandžio 20 d. už įdarbinimą ir bilietus keltui į Švediją pervedė 200 eurų į vieno asmens sąskaitą, tačiau iki šios dienos moteris darbo negavo, pinigų taip pat niekas negrąžina.

Įsibrovė į patalpas

Pirmadienio rytą, 7.05 val., gautas pranešimas, kad į Tirkšlių g. esantį bendrovės pastatą naktį, apie 00.43 val., įsibrovė trys nenustatyti asmenys, kurie pavogė metalinį seifą bei tris kasos aparatus. Žala tikslinama.

Tą pačią dieną, po dviejų valandų gautas pranešimas, kad iš 100-mečio g. esančios įstaigos birželio 25 d., tarp 7.30 val. iir 13.31 val., pavogtas mobilusis telefonas. Padaryta 288 eurų turtinė žala.

Trečiadienį, nuo 8.30 val. iki 13.00 val., Voverių k., išlaužus rūsio duris, įsibrauta į gyvenamąjį namą, iš kurio pavogta 3000norvegiškų kronų, 60 Švedijos kronų, 5 blokai po 10 pakelių cigarečių ir 10 šokolado pakuočių. Padaryta 480 eurų turtinė žala.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode