Marcinkevičius




Nukentėjo žmonės ir gyvūnai

      Praėjusi savaitė rajono keliuose buvo nerami. Eismo įvykiuose sužeisti vairuotojai ir keleiviai bei pėstieji. Mirtinai sužaloti laukiniai žvėrys. Daugiausia avarijų užregistruota birželio 22–24 dienomis.

Nepasirinko saugaus atstumo

      Trečiadienį, 13.07 val., ties Ventos g. 43 vairuotojas S. P., vairuodamas automobilį „VW Golf“, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Audi 80“, vairuojamą L. B. Eismo įvykio metu sužeista „Audi 80“ vairuotoja, kuri pristatyta į Mažeikių ligoninę. Apgadinti abu automobiliai.

 

Sužalojo pėsčiąją

      Ketvirtadienį, 17.18 val., Žemaitijos–Skuodo g. sankryžoje automobilis „Renault Espace“, vairuojamas A. S, partrenkė ir sužalojo ne pėsčiųjų perėjoje, kai pėsčiųjų perėja buvo matomumo zonoje, per važiuojamąją kelio dalį bėgusią 9 m. mergaitę M. Š. Nukentėjusioji pristatyta į ligoninę.

Nepraleido automobilio

      Tą pačią dieną, 17.18 val., Žemaitijos–Draugystės g. sankryžoje vairuotojas V. U., vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“, sukdamas į kairę, nepraleido iš priekio pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „Peugeot 206“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu sužeista „Peugeot 206“ keleivė G. B., kuri pristatyta į ligoninę.

      Penktadienį, 11.08 val., kelio „Mažeikiai–Skuodas 16-ajame kilometre dviračio vairuotoja V. P., vairuodama dviratį ir norėdama kirsti važiuojamąją kelio dalį, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „Mazda 626“, vairuojamo A. V. S., ir su juo susidūrė. Sužeista dviratininkė pristatyta į ligoninę. Apgadintos abi transporto priemonės.

Apgadino užtvarą

      Tos pačios dienos vakare, 18.06 val., Laisvės–M. Daukšos g. sankryžoje vairuotojas L. B., vairuodamas automobilį „VW Passat“, sukdamas į kairę sankryžoje nesustojo prie geležinkelio pervažos šviesoforo ir kliudė geležinkelio pervažos užtvarą bei jį apgadino. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Partrenkė stirnas

      Trečiadienį, prieš pat vidurnaktį, Vytauto gatvėje vairuotojas V. P., vairuodamas automobilį „Renault Megane“, partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusią stirną ir ją mirtinai sužalojo. Apgadintas automobilis.

      Ketvirtadienį, paryčiais, stirna partrenkta ir mirtinai sužalota kelyje Viekšniai–Purvėnai–Laižuva. Į važiuojamąją kelio dalį staiga išbėgusį žvėrį partrenkė vairuotoja S. R., vairavusi automobilį „BMW 520“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode