Marcinkevičius




Žlugo verslo planas

Šią savaitę Mažeikių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai, siekdami užkardyti akcizais apmokestinamų prekių apyvartą Mažeikiuose ir aplinkinėse gyvenvietėse, lankė parduotuves ir įtarimą sukėlusių asmenų gyvenamąsias vietas.

 

     Pareigūnams apsilankius Mažeikių rajone esančioje parduotuvėje ir patikrinus akcizines prekes, LR parduodamų cigarečių pakelyje aptiktos 29 kontrabandinės cigaretės „Minsk“ ir viena cigaretė „Fest“. Už pažeidimą pradėta administracinė teisena. Neteisėta veika vertėsi ir Kurmaičių kaimo gyventojas, pas kurį pareigūnai rado 5 nelegalių cigarečių „Fest“ pakelius su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Aplankę kaimiškąsias vietoves, pareigūnai akcizinių prekių apyvartos kontrolę tęsė Mažeikių mieste, kur, turint informacijos dėl galimai vykdomos neteisėtos veikos, užsukta į vieno Tyliosios gatvės gyventojų butą. Paaiškėjo, kad nuojauta pareigūnų neapgavo – vyro namuose rastas 331 pakelis įvairių rūšių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Kadangi dėl disponavimo akcizinėmis prekėmis vyras jau buvo baustas administracine tvarka, už pakartotinį pažeidimą jam teks gerokai patuštinti piniginę – gresia administracinė 5792–14481 eurų bauda.

Policijos komisariato informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode