„Nebūk naivus kelyje“ nelieka abejingas

Socialinis projektas „Nebūk naivus kelyje“, kurio  esminis tikslas – gyvybės išsaugojimas, negali likti abejingas Lietuvos moksleivių – vaikų ir paauglių – sparčiai dažnėjantiems dingimo atvejams. Per šiuos, besibaigiančius, 2015 metus  mūsų šalyje dingo daug jaunų žmonių. Todėl matome pareigą skatinti prevencinę veiklą, priminti, kad būtina saugoti save, savo gyvybę įvairiomis aplinkybėmis. Raginame atsakingas institucijas operatyviai ir pareigingai atlikti paieškas, o jaunimą – būti budriems, stengtis nepatekti į nepalankias situacijas. Labai svarbu, kad visuomenė nebūtų abejinga. Visų galinčių prašome prisidėti ieškant dingusiųjų, kad sujungę savo ir pareigūnų pajėgas užkirstume kelią nelaimėms.

Kviečiame keliauti atsakingai kartu su jaunimui neabejingais autobusų parkais, kaip antai Šilutės  bei  Mažeikių, raginame nesirinkti pakeleivingų automobilių, o naudotis mokiniams sukurtomis palankiomis sąlygomis keliauti saugiai.  

Taip pat Socialinis projektas  „Nebūk naivus kelyje“ reiškia nuoširdžią užuojautą Filipinams ir Nigerijai – aukų artimiesiems, kurių brangūs žmonės žuvo islamistų kovotojams,užpuolus krikščionių kaimą Mindanao saloje, Filipinų pietinėje dalyje.  Teroristai nušovė septynis žmones, dar du žuvo, sprogus granatai bažnyčioje. Tokio žiaurumo įvykiai nepateisinami ir nesuprantami. Todėl prašome visų  palaikyti šių įvykių aukas malda ir vienybe bei taikos siekimu. Juk taika prasideda nuo kiekvieno asmeniškai.

Mindaugas Jonušas

Socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ vadovas

BNS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode