Sprogimas

„Kauno Žalgiris“ pasirašė kontraktą su S.Urbiu

 

Vasaros perėjimų lango metu „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo klubas sulaukė pirmojo naujoko. Juo tapo 23-ejų metų Simonas Urbys.

Pernai S.Urbys buvo tikras „Palangos“ komandos lyderis ir net sulaukė kvietimo į Lietuvos vyrų futbolo rinktinę, o šį sezoną pradėjo Vilniaus „Žalgirio“ komandoje. Per sostinėje praleistą laiką atakuojantis futbolininkas aikštėje pasirodė 7 kartus.

„Džiaugiamės matydami jį savo gretose, nes su juo derybas vedėme dar žiemą, po praėjusio sezono. „Palangos“ komandoje jis buvo ryškus lyderis, užsitarnavo kvietimą į Lietuvos rinktinę, todėl jame matėme didelį potencialą, o mūsų komandoje jis turės atskirą vaidmenį. Manau, kad su jo atėjimu mūsų žaidimas atakoje bus dar įvairesnis. Svarbiausia, kad jis greitai priprastų prie komandos, o mes, žinoma, jam padėsime. Tai neturėtų būti sunku, nes jis yra lietuvis, o tai yra mūsų klubo vertybių stuburas“, – apie anksčiau Panevėžio „Ekrano“, Klaipėdos „Atlanto“ ir Gargždų „Bangos“ marškinėlius vilkėjusį žaidėją kalbėjo vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas.

Debiutuoti „Kauno Žalgirio“ ekipoje S.Urbys galės jau šeštadienį, kai Kaune komanda priims „Panevėžio“ ekipą, kurioje rungtyniauja ir S.Urbio brolis.

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilnius, liepos 30 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode