Sprogimas

Populiariausi socialiniai tinklalapiai Lietuvoje

Lietuvą drąsiai galima pavadinti interneto šalimi. Būtent Lietuvoje interneto greitis yra bene sparčiausias visoje Europoje, o apskritai lietuviai yra ta tauta, kuri praleidžia daugiausiai laiko internete. Šį straipsnį skirsime lietuvių pomėgiams socialiniuose tinkluose. Pakalbėsime apie tai, kokie socialiniai tinklai yra patys populiariausi.

„Facebook“ – ir jaunam, ir senam

„Facebook“ Lietuvoje dominuoja jau daugiau nei dešimt metų. Nors pasaulyje šis flagmanas po truputį praranda lyderio pozicijas, bet Lietuvoje kol kas šis socialinis tinklas tiesiog neturi konkurencijos. Tą lemia kelios priežastys, tačiau turbūt pagrindinė – portalo universalumas.

Iš esmės „Facebook“ yra skirtas praktiškai bet kokiai auditorijai. Nepriklauso, kiek jums metų, „Facebook“ tikrai turės ką jums pasiūlyti. Vyresnio amžiaus žmonės šios programos pagalba randa senus pažįstamus, bendrauja su jais ir tiesiog skaito pagrindines šalies ir pasaulio naujienas savo sraute. Jaunesni vartotojai lankosi įvairiausiose grupėse. Jie „Facebook“ ieško patinkančių rūbų, https://casinolt.com/keno/ bei kitų žaidimų, informacijos studijoms.

Be abejo, „Facebook“ populiarumą didina ir „Messenger“ įskiepis. Juk šia aplikacija susirašinėja praktiškai kiekvienas iš mūsų. Todėl apibendrinus būtent šio socialinio tinklalapio informacija, jis greičiausiai pozicijų Lietuvoje artimiausiu metu dar neapleis.

„Instagram“ – itin patogu sekti influencerius

Prieš kurį laiką turbūt dar nežinojome kas tokie yra influenceriai, tačiau dabar tai yra dažnas mūsų kasdienybės žodis. Išties tai žmonės, kurie turi daugybę sekėjų, kurie gali turėti įtakos jų nuomonei. Influenceriai dažniausiai gyvena iš reklamos, kadangi vien tai, jog pademonstruoja, kad naudoja vieno ar kito pobūdžio produktą gerokai išaugina jo pardavimus.

Iš esmės „Instagram“ yra jaunų žmonių socialinis tinklalapis, o jo veikimas žavi paprastumu. Jeigu norite sekti sau patinkančios įžymybės gyvenimą, tuomet jums „Instagram“ yra tiesiog būtinas. Čia matysite tiek jo keliamas nuotraukas, tiek vadinamąsias istorijas – nuotraukas, kurios išsilaiko dvidešimt keturias valandas.

Įdomu tai, jog „Instagram“ valdo „Facebook“ korporacija. Tai padeda socialiniams tinklams tobulėti ir bendradarbiaujant tarpusavyje dar greičiau žengti į priekį.

Į rinką įsiveržė „Tik Tok“

„Tik Tok“ tarp socialinių tinklų yra dar visiškas naujadaras, tačiau jis su trenksmu įsiveržė į socialinių tinklų rinką. Išties tarp jaunimo tai galbūt net populiariausias socialinis tinklas Lietuvoje. „Tik Tok“ esmė atlikti trumpus, juokingus video įrašus, kurie renka milijonus peržiūrų.

Dažnai pirmiausia „Tik Tok“ atsidūrę video vėliau yra publikuojami ir „Instagram“. Pagal dabartines prognozes „Tik Tok“ netolimoje ateityje turėtų tik dar labiau augti, todėl spėjama, kad ir Lietuvoje šis socialinis tinklas turės dar didesnę sekėjų armiją.

21-267

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode