Sprogimas

Nepralenkiamos seksualių drabužių lentynoje... Prisegamos kojinės!

Ar Jūsų kojos pasiruošę dailioms, seksualioms prisegamoms kojinėms, kurios nepriekaištingai aptempia, suteikia tobulą formą ir leidžia mėgautis gundančiu įvaizdžiu? Ne paslaptis, tai – vienas labiausiai vyrų fantazijas kaitinančių drabužėlių, tad jei dar tokių neturite, būtinai įsigykite, o jei apatinių stalčiuje jau puikuojasi ne viena pora, tuomet papildykite savo atsargas naujomis. Nevaržykite savo seksualiosios pusės!

Prisegamos kojinės moterims – turite, iš ko rinktis

Vienoms prisegamos kojinės asocijuojasi su romantika, aistra ir erotišku įvaizdžiu, kitos būtent jas renkasi kaip nepralenkiamą priemonę „nuginkluoti“ vyrą, dar kitoms jos – nepamainoma kasdienio drabužių derinio dalis. Kuriai kategorijai priklausote Jūs? Bet kuriuo atveju, džiugu tai, kad rinkoje tikrai turime, iš ko rinktis.

Siekiančioms gundyti, vilioti ir sukurti seksualų įvaizdį tobulai tiks raudonos prisegamos kojinės. Kuklesnėms moterims patinka juodos, baltos. Kojinės turėtų būti dekoruotos nėrinukais – tai labai žavinga bei seksualu. Labai populiarus pasirinkimas provokuojančiam įvaizdžiui – prisegamos tinklinės kojinės. Jei norite sukurti išbaigtą erotišką įvaizdį ir tapti tikra gundymo profesionale, rinkitės prisegamų kojinių ir korseto derinį – šis duetas nepralenkiamas seksualaus įvaizdžio kontekste.

Ne paslaptis, jog moterys ir merginos prisegamas kojines mūvi ne tik tikėdamosi sugundyti vyrus, bet ir siekdamos maksimalaus patogumo bei stilingo įvaizdžio. Tokios kojinės yra tobula alternatyva pėdkelnėms, kurios – sutikime – ne visoms yra patogios. Ilgos prisegamos kojinės po sijonu, suknele atrodys nepriekaištingai. Jei sijonas trumpas ir kartais iš po jo švysteli prisegamų kojinių nėrinukai, – voila! galite džiaugtis skoningu, subtiliu seksualumu.

Prisegamos kojinės: kaip prisegti?

Kojinės specialiais segtukais prisegamos prie diržo, kuris taip pat būna ne mažiau dailus ir seksualus nei pačios kojinės. Prisegamų kojinių diržai dažniausiai puošiami nėriniuotu audiniu, gali būti visai peršviečiami. Tarp dekoro elementų yra ir karoliukai, kaspinėliai, grandinėlės ar kt. Yra diržų, kurie su kelnaitėmis yra „du viename“, arba atskirų.

Galite įsigyti komplektą, kuriame yra diržas ir kojinės, arba derinti skirtingus diržus ir kojines. Moterys dažnai susigundo įsigyti komplektą, į kurį įeina seksualios kojinės, joms prisegti skirtas diržas ir priderintos kelnaitės.

Prie diržo kojinės segamos plonais dirželiais, kurie jas prilaiko. Šie dirželiai yra reguliuojami, todėl pasirinksite Jums tinkamiausią ilgį.

Kur pirkti prisegamos kojines ir diržus?

Nusprendusios įsigyti pirmąsias prisegamas kojines ar turimų arsenalą papildyti naujomis poromis turės labai didelį pasirinkimą. Jei turite papildomo laiko ir nesate drovuolė, keliaukite į įprastas apatinio trikotažo, erotinių prekių parduotuves. Tačiau stokojančioms laiko, kuklesnėms ir tiesiog mėgstančioms patogumą patiks pirkti internetu. Čia laukia neįtikėtinas pasirinkimas, dydžių, spalvų ir modelių įvairovė bei patogus ir spartus pirkimo procesas. Nenuostabu, jog labai daug seksualių prekių pas naujus šeimininkus iškeliauja būtent įsigytos el. parduotuvėse.

Užs. 20-92

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode