Sprogimas

Moteriški džinsai: pasitikite vasarą drąsiomis idėjomis

Vasara jau žengia pirmuosius žingsnius, tad garderobo atnaujinimas kiekvienai moteriai – aktuali ir gana maloni problema. Džinsai yra tas drabužis, kuris tinka dėvėti bet kuriuo metų laiku. Tad įsigyti naujus džinsus vasarai – ne tik smagu, bet ir puikus pasirinkimas savo spintos turinio paįvairinimui. Šiek tiek plačiau apie moteriškus džinsus.

 

Tikriausiai sutiksite, jog moteriški džinsai yra vienas universaliausių drabužių. Juos galima derinti prie klasikinio švarkelio, sportinės palaidinės ar nėriniuotos tunikos. Svarbu tik pasirinkti reikiamos spalvos, stiliaus ir audinio džinsus, priderinti prie jų viršutinę aprangos dalį ir neabejotinai tapsite stilingiausia mama vaikų šventėje, ar ekstravagantiškiausia viešnia triukšmingame vakarėlyje.

Paprastai moteriški džinsai būna trijų siluetų: tiesūs, į apačią platėjantys ir į apačią siaurėjantys, dažniausiai gana stangriai apgaubiantys kojas. Nesvarbu, kuriuos džinsus pasirinksite, jeigu skoningai suderinsite su likusia aprangos dalimi, atrodysite stilingai ir madingai. Šiuolaikinė mada yra labai tolerantiška, tad dėvint džinsus prašauti pro šalį išties sunku. Galbūt daugiau dėmesio vertėtų skirti džinsų pritaikymui prie savo figūros.

Stilistai vienbalsiai sutinka su teiginiu, jog tiesaus silueto džinsai tinka bet kuriai moteriai. Jie puikiai paryškina privalumus, o kai reikia paslepia figūros trūkumus. Svarbu žinoti viena: jeigu manote, jog mažesnio dydžio džinsai suteiks lieknumo įspūdį, skubame paprieštarauti. Atvirkščiai. Į odą įsirėžęs audinys išryškins nepageidaujamus apvalumus. Tenka išgirsti ir atvirkščią nuomonę: per dideli džinsai paslėps apkūnumą. Greičiau atvirkščiai – apdribęs ar klostėmis susimetęs drabužis tarsi padidins apimtis. Jeigu manote, jog esate apkūni, rinkitės savo dydžio džinsus ir lengvai krintančią palaidinukę, džemperį ar švarkelį. Atrodysite skoningai ir stilingai.

Pernelyg siaurių džinsų nereikėtų rinktis ir tuo atveju, jeigu pageidaujate užmaskuoti didesnės apimties klubus. Tokiu atveju, jeigu pabodo tiesaus kirpimo džinsai, rinkitės nuo kelių platėjančias kelnes. Jeigu siekiate paryškinti liemenį, atkreipkite dėmesį į džinsus paaukštintu liemeniu. Jie idealiai sukurs smėlio laikrodžio formos figūros siluetą.

Kalbant apie moteriškų džinsų spalvas, siūlome atkreipti dėmesį į šviesesnių ar ryškesnių spalvų džinsus. Juk vasara! Žydėti turi ne tik gamta, bet ir jūs. Ryškiai raudoni, vaiskiai mėlyni ar gėlėti džinsai tikrai pagyvins jūsų įvaizdį, o jau seniai turima viršutinė aprangos dalis prie tokių kelnių gali atrodyti tarsi naujai pirkta. Nenumokite ranka ir į plėšytus džinsus. Net jei jau esate solidaus amžiaus. Prie saikingai plėšytų džinsų priderinę skoningą palaidinę, išties atrodysite įspūdingai šalia dukters ar net visiškai jaunutės anūkės.

Džinsų stilių, spalvų ir siluetų pasirinkimas išties platus. Tad tikriausiai norėsite įsigyti ne vieną porą šių kelnių? Jeigu nerimaujate, jog tam reikės skirti gana solidžią pinigų sumą, neskubėkite atsisakyti šios idėjos. Paprastai prekybininkai, norėdami pasiūlyti ką tik prasidėjusio sezono naujausias prekes, organizuoja daug išpardavimų. Tai išties jokia apgaulė. Tiesiog tai yra prekybininkams puikus būdas priminti apie praėjusio sezono vis dar madingas prekes ir naujojo ką tik atsiradusias naujoves, o jums – nepakartojama galimybė įsigyti keletą porų skirtingo stiliaus ir spalvų moteriškus džinsus.

Paskutinis patarimas – dairykitės tokių džinsų, kokių dar neturėjote ar tiesiog nedrįsote dėvėti. Vasara yra puikus metas eksperimentams ir naujiems iššūkiams. O šviežumu dvelkiantys nauji džinsai jau pabodusį praeitų metų garderobą atnaujins neatpažįstamai.

Visus įmanomus dydžius, gausybę spalvų ir modelių gera kaina rasite čia: JEANS4YOU.LT vasaros išpardavimas.

20-84

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode