Sprogimas

Kalėdinių dovanų idėjos berniukams ir vyrams

Artėjant gražiausioms metų šventėms, daugelį apima ne tik džiaugsmas ir pasakiška atmosfera, bet ir rūpestis, kaip išsirinkti kalėdines dovanas artimiesiems. Ką dovanoti stipriajai lyčiai: vyrams ir berniukams? Tam, kad nepritrūktumėte minčių, pateiksime keletą kalėdinių dovanų idėjų jūsų vyrams ir berniukams.

Dovanos berniukams

Berniukų fantazija neturi ribų - yra daugybė dovanų, kurių vaikas gali norėti Kalėdoms. „Tobulos“ dovanos pasirinkimas priklauso nuo daugelio veiksnių, tokių kaip amžius, vaiko pomėgiai ir biudžetas.

Populiariausios dovanos berniukams:

       Stalo žaidimai arba galvosūkiai

       Moksliniai rinkiniai

       Valdomi elektroniniai žaislai

       „LEGO“ ir kiti žaislai

       Vaizdo žaidimai

       Drabužiai ir sportiniai žaislai

       Dviračiai ar riedlentės

Geriausios kalėdinės dovanos berniukui pagal amžių

Kalėdų dovanų pasirinkimas berniukui priklauso nuo jo amžiaus.

Žinoma, kas tinka 3 metukų amžiaus vaikui, bus nuobodu 12 metų berniukui! Tačiau yra universalių variantų, kuriais džiaugiasi bet kokio amžiaus vaikai - tai paprasti mokomieji stalo žaidimai, galvosūkiai.

Mažyliai

Geriau iš anksto paruošti dovanas jūsų mažyliui Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Išsirinkite keletą žaislų savo vaikui ar daiktų, kurie reikalingi jūsų mažylio priežiūrai. Geriausia rinktis žaislus, kurie yra gaminami iš ekologiškų medžiagų bei paremti mėgstamiausiais animacinių filmukų herojais.

Nuo 7 iki 9 metų amžiaus berniukai

Tokio amžiaus berniukams šiek tiek sunkiau išrinkti kalėdines dovanas. Jų interesai tampa konkretesni. Berniukai domisi žaidimų, kolekcionuojamų daiktų kūrimu ir mėgsta žaisti su konstruktorių rinkiniais:

·       „LEGO“ rinkinys yra puikus pasirinkimas, tačiau pirmą kartą vaikams reikės tėvų pagalbos, ir tai yra puikus būdas praleisti laiką kartu.

·       Stalo žaidimai taip pat yra geras pasirinkimas tokio amžiaus vaikams.Taip pat puikus būdas išlaikyti šventinį šeimos ratą.

12 metų ir vyresni

Kai berniukas tampa paaugliu, Kalėdų dovanų pasirinkimas tampa tikru iššūkiu, nes dažniausiai jų norai būna iš elektronikos srities. Daugelis šio amžiaus berniukų nori vaizdo žaidimų ir konsolių. Dėl to nupirkti jiems kalėdinę dovaną yra gana brangu.

Paaugliams vis dar patinka „LEGO“ ar kiti konstruktorių rinkiniai, taip pat karinės ir civilinės įrangos modeliavimo rinkiniai.

Populiariausi kalėdinių dovanų prekės ženklai

Daugelis kokybiškų žaislų gamintojų siūlo puikias dovanas berniukams.

• Jaunesniems berniukams visada populiarūs tokie gamintojai kaip „Fisher-Price“, „Playmobil“ ir „Little Tikes“.

„LEGO“ yra klasikinis prekės ženklas, turintis prekes, tinkančias visoms amžiaus grupėms, nuo mažų vaikų iki paauglių.

Vyresni berniukai gali mėgautis „NERF“ gamintojo žaislais. Jie išlieka populiarūs tarp berniukų, todėl, rinkdamiesi dovanas jiems, turėtumėte atkreipti dėmesį į šiuos prekės ženklus.

Kai išrinkote dovanas savo mažiesiems ar jaunuoliams, laikas pagalvoti apie dovanas vyrams.

Ką dovanoti vyrams?

1.                         Sporto dovanos

Dabar sportas yra labai populiarus. Kalėdinės dovanos vyrams gali būti labai įvairios - pradedant futbolo kamuoliu ar naujomis slidėmis ir baigiant sporto treniruokliu. Jei vyras mėgsta palaikyti vieną ar kitą futbolo ar krepšinio komandą, padovanokite jam bilietus į mėgstamos komandos rungtynes.

2.                         Dovanos iš technikos srities

Ausinės, navigatorius ar elektroninių knygų skaityklė bus puiki dovana Kalėdų proga.

Taip pat galite padovanoti virtualios realybės akinius. Su virtualios realybės akiniais atsirado galimybė patirti kvapą gniaužiančius nuotykius neišeinant iš namų. Virtualios realybės akiniai nepakeis tikrų įspūdžių, tačiau suteiks visiško pasinėrimo į virtualų pasaulį pojūtį, sukurs vizualinį ir akustinį buvimo tam tikroje erdvėje efektą.

3.                         Įspūdžių kupina dovana

Nauji įspūdžiai, galbūt net šiek tiek ekstremalūs, patiks jūsų vyrui. Šokimas parašiutu (žiemą tai taip pat įmanoma), mažo lėktuvo skraidymo pamoka arba galite suteikti jam galimybę dieną vairuoti svajonių automobilį - dabar nuomojamas beveik bet koks automobilis, tokių paslaugų yra daug. Jei nenorite prisiimti atsakomybės už tikrą automobilį, išbandykite kartingą - ten galėsite važiuoti tinkamai, nebijodami įvairių eismo problemų.

Norėdami nustebinti savo artimuosius puikiomis Kalėdų dovanomis, apsilankykite internetinėje parduotuvėje kalėdos.lt! Čia rasite platų kalėdinių dovanų asortimentą.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode